سال تجربه
+
خدمات اکتیو شبکه، از جمله خدماتی است که برای پیاده سازی کامل یک شبکه به آن نیاز خواهیم داشت. خدمات اکتیو شبکه به خدماتی مانند نصب آنتی ویروس شبکه، پیکربندی تجهیزات شبکه و مواردی از این دست گفته میشود. هر شبکهای وابسته به ساختار و همچنین موارد مورد نیاز خدمات اکتیو مختلفی میخواهد و نمیتواند بدون نیاز سنجی خدمات شبکه اقدام به انجام خدمات اکتیو پرداخت. هزینه خدمات active به میزان نفر ساعت کار و همچنین میزان تخصصی بودن خدمت بستگی زیادی دارد
ایمن آی تی خدمات اکتیو شبکه را زیر مجموعه خدمات پشتیبانی شبکه انجام می دهد و از این بابت شما دیگر نگرانی از بابت گارانتی و ضمانت خدمات در طول مدت قرارداد پشتیانی شبکه نخواهید داشت.
به عبارتی دیگر مبنای خدمات شبکه ایمن آی تی بر اساس فعالیت بلند مدت و حداقل یک ساله است، از همین رو تمامی خدمات شبکه خود اعم از خدمات اکتیو شبکه را زیر مجموعه خدمات پشتیبانی شبکه ارائه می دهد.
خروجی و بازدهی خدمات اکتیو شبکه در گرو پشتیبانی آن است و شما زمانی می توانید خروجی خدمات اکتیو شبکه را به وضوح احساس کنید که ایرادی را مشاهده نکنید و در صورت به وجود آمدن ایراد سریعا برطرف شود.
تعرفه خدمات اکتیو شبکه وابسته به نوع تجهیزات شما و همیچنین سطح سرویس های شما متغیر است. با این حال می توانید جهت اطلاعات از قیمت ها به صفحه تعرفه خدمات اکتیو شبکه مراجعه کنید و قیمت های سرویس های متعارف و رایج به صورت حداقل و حداکثر مشاهده کنید.
همچنین می توانید برای دریافت اطلاعاتات دقیق تر درباره قیمت دقیق تر خدمات اکتیو شبکه به صفحه مشاوره شبکه مراجعه کرده و با کارشناسان ایمن آی تی تماس حاصل نمایید.
برای اطلاع از قیمت خدمات پشتیبانی شبکه نیز می توانید به صفحه تعرفه پشتیبانی شبکه مراجعه و عواملی که بر روی تعرفه خدمات پشتیبانی شبکه موثر هستند را ملاحضه کنید. برای درک بیشتر شما از قیمت پشتیبانی شبکه مثال هایی نیز در این صفحه قرار داده شده است
۱- در ابتدا کارشناس پشتیبان شبکه به محل شرکت شما مراجعه کرده و نسبت به بررسی درخواست مورد نظر اقدام می کند.
۲- کارشناس پشتیبانی شبکه در این مرحله آینده نگری سازمان شما را به واسطه نیاز کارفرما در نظر گرفته و به طور معمول آینده ۵ تا ۱۰ ساله برای شرکت شما پیش بینی کرده و طبق این موضوع سرویس های مورد نیاز را برای شرکت مورد نظر راه اندازی می کند.
۳- پس از بررسی های انجام شده سرویس های مورد نیاز به ترتیب الویت نصب می شوند. نصب بستر مجازی سازی و ماشین مجازی اکتیو دیرکتوری در ابتدا انجام می شود.
۴- در مرحله بعدی ماشین های مجازی دیگر نظیر اشتراک گذاری فایل ها و پرینتر و ماشین مجازی سرور آنتی ویروس نصب می شود.
۵- سپس کارشناس شبکه به سراغ نصب ماشین های مجازی برای کارهای تخصصی می رود که می توان به سرور مالی و اداری، سرور CRM و سرویس هایی از این دست اشاره کرد.
۶- در انتها سرویس ها سرور هایی که وابستگی به سرور های دیگر نظیر بکاپ سرور دارند نصب و راه اندازی می شوند و کارکرد آن ها مورد تست قرار میگیرد.
۷- پس از راه اندازی سرویس های سروری، کارشناس به سراغ تنظیم روتر و سوئیچ مرکزی رفته و آن ها را به تناسب وضعیت شبکه مجموعه راه اندازی می کند.
۸- در ادامه کارشناس شبکه به سراغ نصب سرویس های مورد کاربران بر روی کلاینت ها می رود و نیاز های آن ها مرتفع می کند تا بتواند از سرویس های راه اندازی شده سروری استفاده بکنند.